POLITICA DE BILETE SUNSCREEN FILM & ARTS FESTIVAL

VÂNZAREA BILETELOR

Cu două excepții descrise mai jos, accesul la evenimentele Sunscreen 2023 este gratuit și se face în limita locurilor disponibile pentru fiecare locație. Nu este nevoie de rezervare prealabilă, locurile se ocupă în ordinea sosirii.

ON-LINE, sunscreen.eventbook.ro. Biletele cumpărate prin sistemul on-line se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet pentru spectacolul „Sunt un Orb”: 50 lei
  • Bilet Gourmet Cinema – 200 lei

POLITICA DE ACCES

Accesul la proiecții se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de spectacol.

ATENŢIE!

Politica de bilete și accesul spectatorilor poate suferi modificări în funcție de legile și normele de sănătate publică în vigoare la data evenimentului.

Vă rugăm să urmăriți site-ul sunscreenfestival.ro precum și paginile de social media ale Sunscreen Film & Arts Festival pentru modificări în timp real.

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului sunscreenfestival.ro respectiv sunscreen.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.

SPAȚII DE DESFĂȘURARE:

PIAȚA OVIDIU

CENTRUL MEPT JEAN CONSTANTIN, Bulevardul Ferdinand 56

PLAJA REYNA, Faleza Nord

PIAȚA CAZINO MAMAIA

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: contact@sunscreenfestival.ro sau office@eventbook.ro