VINERI, 18 AUGUST, ORA 19:00, IRISH PUB

Film: La Huella, povestea unui bar pe plajă (La Huella, The Story of a Beach Bar Resto, r. Alessio Rigo de Righi, Argentina, 2022, 70’)

Cină pregătită de Chef Sergiu Masli

Preț: 240 lei / persoană

Dedicată cinefililor pasionați de experiențe culinare inedite, secțiunea GourmetCinema de la Sunscreen Film & Arts Festival 2023 propune o seară completă: o proiecție de film urmată de o cină inspirată din temele filmului. Vă așteptăm astfel vineri, 18 august, în a doua zi de festival, la Irish Pub, începând cu ora 19:00.

În urmă cu douăzeci de ani, trei prieteni au acceptat o provocare: să construiască pe plaja unui mic sat uruguayan un restaurant aidoma celor care existau în anii ’50 – simple și oneste. Un loc pe malul Oceanului Atlantic, unde se împletesc povești despre Argentina, Uruguay, bibani, pescari și vinuri bune. La Huella, povestea unui bar pe plajă surprinde perfect această atmosferă de la capătul lumii.

Chef Sergiu Masli va pregăti o cină ca un aftertaste al filmului, care ne va transporta pe acea plajă de la capătul lumii.

GourmetCinema este un eveniment Sunscreen Film & Arts Festival organizat cu sprijinul  𝐈𝐫𝐢𝐬𝐡 𝐏𝐮𝐛, 𝐋𝐢𝐭𝐨𝐫𝐚𝐥𝐮𝐥𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐞𝐬𝐜.𝐫𝐨, 𝐂𝐚𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐋𝐞𝐭𝐞𝐚 și 𝐍𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨